Într-un interviu acordat pentru OK! Magazine, George Burcea a vorbit despre consumul de droguri și despre episodul în care a fost prins de poliție drogat la volan.

”Da, am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă, dar de acolo şi până la dependenţă, cum a scris presa, e cale lungă. Poliţia ştia acest lucru de la Andreea, nu că m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumărate ori. Punctul culminant al separării a fost anul trecut, când încercând să fac această carte, mi s-a spus că proiectele mele sunt de rahat, mici şi nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decât ale mele.

Atunci ştiam că de acolo şi până la despărţire nu mai este decât un pas de pitic”, a declarat George Burcea pentru sursa citată.

Andreea Bălan își dorea un avantaj

Întrebat de ce a fost nevoie de intervenția poliției, având în vedere faptul că certurile din relația celor doi erau oricum destul de vechi, actorul a spus că Andreea Bălan își dorea doar un avantaj la custodie.

”Nu am fost niciodată violent, dar ea a chemat poliţia pentru a putea avea în procesul de custodie un avantaj. O doamnă, Mădălina, prietenă bună cu Andreea, a sfătuit-o să facă aceste lucruri. Şi nu vorbesc de pe surse, pot demonstra asta. Comportamentul meu era generat de ceea ce se întâmpla între noi, nu de substanţe consumate, lipsit de acasă şi alte bălării care au apărut în presă”, a mai spus George.

La finalul lunii februarie a acestui an, George Burcea a fost protagonistul unui episod neplăcut, despre care s-a spus că a fost scânteia care a aprins focul divorțului de Andreea Bălan.

”A fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. A fost băgat în mașina Poliției și dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină. Acesta a fost cooperant și se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă”, ne-au dezvăluit sursele noastre. ”Dosarul va ajunge pe masa procurorului și apoi va fi trimis în judecată. Potrivit Codului Penal, fapta se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la un an, de obicei cu suspendare”, au explicat surse, pentru Click!