Aflat în ultima vreme în centrul atenţiei, însă nu pentru cele mai bune motive, Fulgy, fiul Clejanilor, a decis să facă o schimbare radicală în viaţa sa.

Fulgy şi-a întors viaţa la 180 de grade!

Într-un interviu acordat recent, tânărul spune că şi-a schimbat mult stilul de viaţă, dând de înţeles că ar fi renunţat la drogurile care au fost motivul pentru comportamentul său haotic din ultima perioadă.

“Mi-am schimbat stilul de viață foarte tare. Acum mă duc la antrenament, am x-body, cu fiarele nu pot să încep acum, trebuie să le iau ușor.

Luni am antrenament, marți piscină, antrenament, miercuri călărie, joi relaxare, în parc, vineri la fel”, a declarat Fulgy pentru Fanatik.

Cum sunt relaţiile cu familia sa, în prezent?

Artistul spune că totul este în regulă acum şi la nivelul familiei sale, pentru că toată lumea a trecut peste probleme şi este fericită.

“Am 4 bodyguarzi, care sunt tot timpul cu mine, mașină în față, mașină în spate, pentru protecție… Tata e fericit, mama e fericită, eu sunt fericit, Marga e fericită. Vorbesc în numele familiei mele acum: nu ne interesează de alți oameni decât de noi. Cine e în filmul cu noi, ne iubește, ne respectă…

Cine nu e în film cu noi să plece din viața noastră. Eu vreau doar lucruri frumoase în viața mea. Că e foarte ușor să mă enervez și să fac o faptă și să mă duc la pușcărie. Eu vreau respect, eu nu am nevoie de nimic și de nimeni. Să nu mă supere nimeni pentru că sunt în stare de orice”, a adăugat Fulgy.

“Nu am mai fost cu taraful, pentru că nu mă mai reprezintă trecutul”

Fiul Clejanilor spune că vrea să se implice serios în muzică şi promite că va scoate numai piese de calitate: “Am puterea și cunoștințele de a face asta”. În schimb, el spune că nu are de gând să cânte alături de Taraful din Clejani, preferând să se afirme de unul singur.

“Vreau să fac muzică de calitate, nu trapanele, nu prostiile astea pe care le vând oamenii care nu știu să cânte… Moft Music va fi muzică de calitate, de la muzică clasică, la manele turcești. Am puterea și cunoștințele de a face asta.

Eu pot cânta orice, de la muzică clasică, muzică contemporană, manele. L-am refuzat pe Florin Salam la 13 ani pentru că am zis că nu știu să cânt cu vocea. Dar a trecut timpul și acum știu să când și cu vocea.

Dacă aș vrea aș face bani și de la nunți, cu Taraful de la Clejani, care cer sume mari. Dar nu am mai fost cu taraful, pentru că nu mă mai reprezintă trecutul și să mă bucur de prezent”, a mai declarat Fulgy în interviul acordat Fanatik.

“Eu nu sunt milionar de acum, nou… Eu sunt milionar de când m-am născut”

Cât despre bani, tânărul cântăreţ spune că este deja milionar prin propriile forţe, cu toate că recunoaşte că s-a născut într-o familie cu bani.

“Am făcut bani dintr-un program pe care nici nu l-am plătit, e un trial version. La mine e simplu, stau 5 minute, mă gândesc, fac o piesă, și o vând cuiva cu 2.500 – 5.000 de euro. Și se adună, se adună până când strângi o anumită sumă de bani.

Eu nu sunt milionar de acum, nou… Eu sunt milionar de când m-am născut. Mama, dacă vrea, ia un milion de euro dacă zice `pâs` la nuntă. Acum sunt milionar pe spatele meu, normal.

Pentru 5 minute, pentru că atât durează să fac o piesă la mine, iau 5.000 de euro pentru că toată lumea vrea hituri. Asta e principala mea sursă de venit. Dar mai am și din reclame, din YouTube”, a mai povestit Fulgy.