Începând din acest an universitar, compania Game World România oferă burse pentru studenții la psihologie, la toate nivelurile de studiu: licență, masterat și doctorat.

Programul reprezintă o inițiativă în premieră, fiind pentru prima dată când o companie din domeniul jocurilor de noroc se implică direct într-un proiect de responsbilitate socială orientat către susținerea educației și a învățământului. Astfel, operatorul își aduce contribuția la formarea unor psihologi care să studieze și să se specializeze în prevenirea și tratamentul dependențelor.

 

”Cu o activitate de 20 de ani în România, Game World este una dintre cele mai apreciate companii din industria jocurilor de noroc din țara noastră. În tot acest timp, reputația companiei s-a construit pe grija față de toate categoriile noastre de public – clienți, angajați, parteneri, autorități etc. Pe lângă campaniile de informare pe care le organizăm permanent încercăm să venim mereu și cu acțiuni noi, iar noul program de burse dedicate studenților la psihologie este încă un proiect în acest sens.”, spune Attila Otto Török, managerul Game World București Mall Vitan.

 

„Inițiativa noastră a fost bine primită în mediul universitar, astfel că ne pregatim să selectăm primii beneficiari ai Burselor Game World dintre cei care vor începe să studieze la facultățile de Psihologie în acest an. În plus, vom selecta și bursierii la nivelurile de Masterat și Doctorat dintre cei care își vor alege specializarea în studiul adicțiilor” a declarat Andrei Frimescu, Director Marketing și Comunicare Game World România.

Despre Game Word

Game World este un brand reprezentativ pe piața centrelor de divertisment, având ca domeniu de activitate organizarea și exploatarea sălilor de jocuri electronice. In ultimii ani Game World România a primit premii pentru „Cea mai bună rețea de săli de jocuri”, „Cea mai bună sală de jocuri din București – Game World București Mall”, „Cea mai bună sală de jocuri din afara Bucureștiului – Game World Constanța”, „Cea mai bună campanie de marketing” și pentru „Operatorul de jocuri de noroc cel mai implicat în dezvoltarea programului Joc Responsabil”.

Game World România, face parte din Grupul Game World, unul dintre cei mai mari organizatori de jocuri de noroc din Europa Centrală și de Est. Pe piața locală, Grupul Game World operează sub brandurile Game World, Stanleybet, Stanleybet.ro, City Slot și Bonus.