Dacă este să luăm în calcul ultimele zvonuri lansate pe publicaţiile de tehnologie de peste graniţă, se pare că Galaxy S7 şi S7 Edge vor avea un spaţiu de memorie extins, vor fi rezistente la apă şi vor avea baterii mai mari şi mai puternice.

Categoric, la Consumer Electronics Show 2016 (CES 2016), eveniment de tehnologie care a avut loc zilele trecute la Las Vegas, printre noile produse anunţate de Samsung nu am regăsit şi flaship-ul smartphone Galaxy S7.

Dat fiind că vânzările liniei Galaxy S6 nu au reuşit să ridice profitul gigantului de tehnologie din Coreea, este clar că trebuie să fie adoptate anumite schimbări. Mai mult decât atât, se zvoneşte că Samsung va lansa Galaxy S7 în 4 variante.

Unele dintre aceste modificări ar putea fi reprezentate de reimplementarea unor funcţii pe care Samsung le-a scos de pe modelele high-end lansate în 2015 şi pe care utilizatorii nu le-au primit cu braţele deschise.

Potrivit SamMobile, Galaxy S7 şi S7 Edge vor avea display-uri de 5.1, respectiv 5.7 ichi, lucru ce ne va ajuta să facem diferenţa între cele două modele.

O informaţie şi mai importantă ar fi că slotul microSD se reîntoarce, cel puţin pe unul dintre cele două dispozitive, dacă nu chiar pe ambele. Astfel, vei reuşi să suplimentezi memoria internă pentru momentele în care vrei să faci mai multe poze, să filmezi mai mult, să te uiţi la filme sau chiar să asculţi un playlist consistent.

Află ce performanţe va avea camera smartphone-ului Galaxy S7 de la Samsung.