Noul telefon Galaxy A8 (2018) are o cameră frontală duală, ecran Infinity Display și un design ergonomic uimitor care au fost inspirate de moștenirea și experiența de design specifică vârfurilor de gamă Samsung. 

„Galaxy A8 (2018) demonstrează încă o dată dedicarea noastră permanentă în ceea ce privește comportamentul utilizatorilor noștri, oferindu-le mai multe funcționalități pentru toate nevoile. „

Cu ajutorul camerei frontale duale de 16MP+8MP F1.9 și a camerei principale de 16MP F1.7 veți realiza selfie-uri luminoase, de o claritate impecabilă, indiferent unde vă aflați sau de activitatea pe care o desfășurați. Camera duală frontală este alcătuită din două camere separate, astfel încât să puteți comuta între cele două pentru a realiza tipul de selfie dorit – de la fotografii de tip close-up cu fundalul, până la fotografii de tip portret în care fundalul este redat cu o claritate a imaginii foarte bună. Cu funcția avansată de Focalizare Live, puteți ajusta cu ușurință efectul bokeh înainte sau după realizarea fotografiei, pentru a crea imagini de înaltă calitate.

Atât în timpul zilei cât și noaptea, camera perfomantă permite captarea de imagini clare, chiar și în condiții de luminozitate scăzută. Noul A8 vă permite, de asemenea, să vă personalizați fotografiile cu opțiuni distractive, precum posibilitatea de a adăuga abțibilduri pentru selfie-uri sau de a accentua o extravaganță culinară cu modul Mâncare.

Filmările tremurate vor fi de acum istorie cu tehnologia de stabilizare a imaginii digitale (VDis) și cu funcția suplimentară de Filmare accelerată. Puteți de acum crea clipuri video accelerate sau filmate cu încetinitorul care vă permit să înregistrați, să prezentați și să distribuiți experiențe media chiar mai lungi decât în prezent. 

În timpul vizionării filmelor sau a utilizării aplicațiilor de gaming, cel mai nou telefon Galaxy A a stabilit un nou standard pentru experiențe de vizionare neîntrerupte și captivante. Ecranul Infinity Display merge dincolo de ramă cu un raport de afișare de 18,5:9, astfel încât să puteți vedea întreaga scenă din film și să vă bucurați de o experiență cinematografică inedită. Ecranul mare este protejat pe ambele părți cu sticlă ergonomică curbată. Rama metalică elegantă, curbele netede și senzația confortabilă la atingere oferă o experiență plăcută de vizionare și o interacțiune facilă cu conținutul telefonului. Galaxy A8 (2018) este disponibil în trei culori, negru, auriu și orchid grey, pentru a se adapta oricărui stil.  

 

Noul telefon vă va ține în permanență la curent cu noutățile, prin intermediul afișajului Always On Display, care vă permite să aflați informații dintr-o singură privire, fără a fi nevoit să deblocați telefonul. 

Oferind rezistență la apă și praf IP68, Galaxy A8 (2018) poate face față oricăror condiții de mediu de la umezeală, nisip și praf, fiind astfel potrivit pentru aproape orice activitate sau situație. Galaxy A8 (2018)  suportă card microSD pentru a vă putea extinde capacitatea de stocare a dispozitivului cu până la 256 GB și este primul dispozitiv din seria A compatibil cu Samsung Gear VR. Galaxy A8 (2018) va fi prezentat la standul Samsung de la CES 2018, care se desfăşoară în perioada 9-12 ianuarie în Las Vegas.  Galaxy A8 va fi disponibil pe piața locală în prima jumătate a lunii ianuarie 2018.