Revista poate fi găsită la punctele de difuzare a presei începând de astăzi, 28 noiembrie. Anul acesta Topul Celor mai bogați români este plin de surprize și noutăți în ceea ce privește piața de business.

Cei 300 de oameni de afaceri pe care îi veți găsi în ediția din acest an TOP 300 Capital, au o avere cumulată de 24,52 miliarde de euro, cifră în creștere cu 6,4% față de cea de anul trecut.

La eveniment au participat aproximativ 200 de persoane, dintre care milionari, politicieni și oameni de business. În cadrul serii a avut loc o licitație de tablouri cu scopul strângerii de bani pentru copiii nevoiași.

De-a lungul serii au fost oferite premii pentru performanță pe care reprezentanții celor mai mari companii din țară au venit să le ridice. Gruia Stoica și Cristian Erbașu au venit personal să își ridice premiile. Acolo unde nu a fost posibil acest lucru, milionarii seniori și-au trimis copiii, moștenitorii afacerilor, pentru a ridica premiile acordate. Fiica lui Mohammad Murad, fiica lui Ioan Popa de la Transavia și fiul lui Radu Timiș de la Cristim și-au reprezentat părinții pe scenă.