Aceste căşti sunt considerate cele mai bune din lume. Au o frecvenţă de răspuns de 5 – 42.000Hz, iar pielea folosită pentru realizarea lor este de cea mai bună calitate. Dezavantajul este că nu vei găsi o sursă de sunet suficent de bună pentru ele.
Căşti Stax SR009. Preţul variază între 3.500 şi 4.500 de dolari. Magazin: headamp.com

 

D750 are 24,3 megapixeli, viteza de fotografiere în serie, de până la 6,5 fps şi înregistrează Full HD. Are funcţie Wi-Fi şi corp etanşat împotriva intemperiilor. Unitatea de obturator este confecţionată dintr-un compus de kevlar/fibră de carbon.
Nikon D750. Preţ: 8.500 lei.  Magazin: F64.ro

Cu imprimanta mobilă Polaroid ZIP vei putea să-ți imprimi pozele simplu și rapid. Având dimensiuni reduse, se conectează la orice smartphone sau tabletă prin Bluetooth 4.0 sau NFC și folosește o aplicație mobilă dedicată, disponibilă pentru iOS sau Android.
Polaroid ZIP; Preț: 149 euro; Magazine Orange, Orange.ro

O nouă brățară fitness care îți urmărește ritmul cardiac, distanța parcursă, pașii efectuați, caloriile arse, te ajută să maximizezi antrenamentele și să obții o imagine mai clară a sănătății tale, toate acestea direct de pe încheietura mâinii tale.
Fit Bit Charge 2;
Preț începând cu 159 euro; Magazine Orange, Orange.ro

Acest articol a fost publicat în Suplimentul CAPITAL Shopping, apărut în data de 5 decembrie la chioşcuri.