Primarul Capitalei și-a remediat astfel o afecțiune a aparatului gastro-intestinal. Operația a fost realizată de o echipă de medici alcătuită din Dr. Eduard Catrina – medic primar chirurgie generală, Dr. Sorin Petrea – medic primar chirurgie generală și Dr. Iulia Grigore – medic specialist ATI.

În acest moment, Gabriela Firea se află sub supraveghere post-operatorie, intervenția realizându-se fără complicații.

„Mulțumesc mult medicilor și întregului personal medical de la Spitalul Cantacuzino unde am fost investigată și operată, cadrelor medicale de la Spitalele Colentina și Sanador unde am făcut mai multe analize medicale în ultima perioadă, precum și Serviciului de Ambulanță București-Ilfov. Am trecut printr-un moment greu, însă grija cu care am fost înconjurată m-a ajutat enorm și mi-a sporit încă o dată încrederea în personalul medical din România, care merită tot respectul și aprecierea noastră. Sper ca recuperarea mea să fie cât mai rapidă, pentru a-mi putea continua munca la Primăria Capitalei la întreaga capacitate fizică.
Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături cu un gând bun!”, transmite primarul Capitalei, într-un comunicat de presă.