Soluţia găsită de Gabriela Cristea? Îşi învaţă toţi admiratorii să gătească.

Vedeta Antena Stars a reînviat un proiect mai vechi pe care-l avea. Pasionată de gastronomie, Gabriela Cristea a anunţat că va fi gazda unui show culinar pe canalul ei de Instagram. Locaţia va fi propria bucătărie, iar operatorul de imagine va fi chiar soţul ei, cântăreţul Tavi Clonda.

“Suntem în mijlocul filmărilor. Vă aștept în curând în bucătăria mea by Gabriela Cristea, pe pagina de Facebook, pe Instagram și pe canalul de YouTube, cu un proiect în care vă voi prezența rețete sănătoase, ce se prepară ușor și pot fi utile și celor care țin dietă”, le-a transmis vedeta fanilor ei.

Ce reţetă a încercat Gabriela Cristea şi cum i-a ieşit?

Prima reţetă a Gabrielei Cristea a fost o pâine cu cartofi. Vedeta a copt o pâine apetisantă, cu maia din drojdie de bere şi cartofi pufoşi, într-o oală de lut. Finalul a surprins plăcut pe toată lumea, scrie Click.

“Am amestecat două grame drojdie uscată, cu 100 de grame de făină și o cantitate de 200 ml de apă, apoi am pus la frigider și am amestecat. A doua rețetă este cu o lingură de făină, amestecată cu 100 ml bere, ce o aveam deja în casă, și două lingurițe de zahăr”, spunea Gabriela recent despre rețetele de maia încercate. A doua nu a fost însă pe gustul ei, așa că nu a mai folosit-o.

Pâinea rezultată a fost în mod sigur pe placul lui Tavi Clonda, care i-a spus soţiei sale că a avut o “idee genială”.