Revista Capital a sărbătorit 27 de ani de la prima apariție prin organizarea unei gale aniversare ce a avut loc miercuri seara, 4 decembrie la Face Convention Center, eveniment în cadrul căruia au fost premiați oamenii care au inspirat România în anul 2019.

Evenimentul s-a bucurat de participarea a numeroase personalități ale lumii politice, din lumea afacerilor, vedete de televiziune, influenceri și artiști. Mai mult, la Gala Premiilor Capital a participat premierul României, Ludovic Orban și miniștri din noul cabinet.

Într-o atmosferă ce a fost completată și de un moment artistic susținut de celebrul Damian Drăghici și trupa sa, în cadrul evenimentului a fost lansat și cel mai așteptat anuar, Capital TOP 300 Cei mai Bogați Români, ediția 2019, ce va fi disponibil la chioșcuri și online pe www.agoramag.ro, de astăzi, 5 decembrie.

În cadrul Galei au fost acordate trofee și diplome de excelență oamenilor care prin viziune, determinare, perseverență si performanţă au reușit să se facă remarcați în România, indiferent dacă domeniul lor de activitate este unul economic, sportiv sau chiar medical.

Renumita jurnalistă și coordonatoare a Fundației Mereu Aproape, Sandra Stoicescu a ridicat premiul pentru „Implicare Socială”.

Fundația Mereu Aproape a contribuit la ajutorarea a peste 10.000 de sinistrați și, prin programele și campaniile lor, au construit 81 de case. Și tot fundația coordonată de Sandra Stoicescu a salvat viața a peste 400 de copii și adulți. Până în prezent, ajutorul financiar și material oferit de Fundația Mereu Aproape depășește 10 milioane de euro.

Fundația Mereu Aproape a reușit în cei 11 ani de existență să vină în ajutorul a peste un milion de oameni prin programe în domeniile sănătății, educației, culturii, social umanitare, dezastre şi advocacy. Iar anul acesta campania Ajut Eu a fost un alt mare succes în care s-a implicat fundația.

În discursul susținut, Sandra Stoicescu a precizat că încă speră ca românii să mai găsească speranță în această țara și că prin intermediul fundației intenționează să readucă speranța în sufletele oamenilor. De asemenea, prezentatoarea TV a mulțumit pentru premiul primit și este profund recunoscătoare tuturor celor care au participat la activitățile fundației.

“Sunt extrem de fericită să fiu aici în această seara. Vreau să ma înclin în fața tuturor celor care ajută. Campania “Ajut Eu” este o campanie în care fundamental ne dorim ca oamenii din România să spere că pot să se realizeze într-o țară în care parcă mulți prea mulți ne-am pierdut speranța. Vom continua și sperăm să fiți în continuare alături de noi”, a spus Sandra Stoicescu.

Gala Premiilor Capital Eroii Anului 2019 a fost organizată cu ajutorul partenerilor: Fondul de Garantare si Creditare IFN, Tera Steel, International Alexander, Grampet Group, Arsene, Diaconescu & Asociatii, Alpha Bank, Tinmar Energy, Garanti Bank, Alexandrion Group, Romgaz, Fair Value Consulting, Face Convention Center, Zarea, Aura Natural Gold Water, Floraria Magnolia, Iiana, Sir Ludovic, Roserry.