Locurile în care lucrăm ne influențează activitatea de aceea compartimentarea lor este importantă. Cercetătorii spun că lumina naturală ajută la obținerea unor rezultate bune, plantele reduc stresul din birouri, iar spațiile mari sporesc creativitatea.

Unele din spațiile prezentate de Business Insider au fost depozite care au fost transformate în ateliere aerisite, redacții ale viitorului, sau birouri enorme similare unor laboratoare.

The BBC Broadcasting House din Londra adună zilnic 6.000 de angajați.

Sediile Autodesk din San Francisco sunt împărțite în mod egal în birouri, laboratoare și săli pentru conferințe.

Birourile companiei maritime Drukta și a firmei Formail din Kortrijk, Belgia, sunt reprezentate de containere aranjate într-un mod elegant.

Clădirea Heavybit Industries din San Francisco a fost un depozit cu trei etaje, care acum a fost retehnologizată complet.

Compania de bunuri de larg consum LF USA are birourile în New York, la un etaj elegant al clădirii Empire State Building.

Biroul firmei LYCS Architecture din Hangzhou, China, a fost transformat dintr-un spațiu de depozitare într-un paradis minimalist.

Clădirea 72 Screens (72 de ecrane) din Jaipur, India, este înconjurată de ecrane decorative din beton, pentru a îndepărta căldura extremă a orașului.

Clădirea Dear Ginza din Tokio este la fel de avangadistă ca și cartierul care a fost denumită după aceasta.

Exteriorul curbat al clădirii FKI din Seul, Coreea de Sud, ferește spațiile de birouri de lumina intensă a soarelui.