„Pe unii care trăiesc în lumea lor e bine să nu-i contrazici. Se recomandă şi în tratatele de medicină. Lasă-l, are bau-baul sub pat, nu-l contrazice. Celor care le ies balaurii de sub pat e bine să nu-i contrazici. Eventual le recomanzi să taie picioarele de la pat ca să stea patul lipit de podea să nu mai aibă loc bau-baul acolo”, a spus Tudose, întrebat la o conferinţă despre afirmaţiile lui Codrin Ştefănescu.

Secretarul general al PSD Codrin Ştefănescu a declarat duminică, la un miting social-democrat care avut loc în Piaţa Sfatului din Braşov, că PSD este singurul partid românesc, singurul partid nefinanţat din străinătate, format din oameni normali.

„PSD este singurul partid românesc, nu este ca celelalte. Este singurul partid nefinanţat din străinătate, format din oameni normali. Nu uitaţi până după alegeri, suntem singurul partid care se bate pentru România. Suntem singurul partid care îi poate învinge pe ăştia cu sistemul lor toxic. Am venit la Braşov ca să dăm acest semnal”, a declarat Codrin Ştefănescu.

La eveniment au fost invitaţi şapte miniştri din actualul Guvern.

La rândul său, după declarațiile făcute de Codrin Ștefănescu, deputatul USR Cristian Ghinea a afirmat că „dacă furi și spăguiești bani din economia românească, nu se numește că ești patriot, pentru că n-ai furat de la străini, se numește că ești hoț”.

„USR are publice finanțările și sunt din România. AEP a controlat la sânge finanțele USR. Audit dur, nu au găsit nimic în neregulă. AEP a vrut sa controleze finanțele PSD. Tăriceanu l-a mituit pe șeful de acolo cu un post de europarlamentar și Dragea și-a pus omul lui la AEP. Au oprit controlul la PSD și l-au dat afară pe funcționarul care îndrăznise să controleze finanțele psd-iștilor. Liviule, Codrine, haideți să punem față in fată actele contabile ale USR si ale PSD. Cu presa de față. Oricând. Venim noi la voi cu dosarele”, a scris Ghinea, pe Facebook.

De asemenea, fostul premier Mihai Tudose, a lansat recent atacuri şi la adresa şefului PSD, Liviu Dragnea. El a afirmat zilele trecute că Partidul Social-Democrat se îndreaptă spre disoluția totală, Liviu Dragnea fiind preocupat doar să își salveze pielea și să nu ajungă la închisoare.

„Pe mine nu mă deranjează că Dragnea și acoliții lui fac un turneu prin țară, dar mă deranjează extrem de proasta guvernare emanată de PSD. Sunt sătul până peste cap de așa-zișii profesioniști de la Palatul Victoria, care se întrec în baliverne, erori și, ceea ce este cel mai grav, se întrec în bătaia de joc cu care-i tratează pe români. Înțeleg că Dragnea s-a internat într-o clinică privată și că n-a mai ajuns să pună piciorul în Brăila, dar ce nu înțeleg eu, printre altele, este de ce a mai venit și domnul Leș, ministrul Apărării, în județul nostru? Leș nu-i vreo sculă în partid, nu are funcții, dar s-a grăbit să vină ca să tacă la o ședință politică, însă fără să găsească de cuviință să aibe o întâlnire cu militarii, cu rezerviștii din județ. Păi de ce mai ești ministru, măi băiatule? Sunt absurd dacă spun că ar fi fost normal să se întâlnească și el cu militarii, să-i întrebe de una, de alta, să le afle problemele? Măcar să-i fi întrebat: aveți șireturi?, vă lipsește ceva?”, a spus Tudose, pentru Podul.ro.