”Are timp să se mărite. Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept! Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Dacă nu știam, nu spuneam”, dezvăluia bunica Simonei Halep în urmă cu ceva timp.

Costa Sponte este un tânăr ambițios care s-a remarcat prin performanțele școlare. A absolvit bacalaureatul cu media 9,60, a urmat apoi Academia de Studii Economice, Facultatea de Relații Internaționale și un master. El este implicat în afacerile tatălui său, un apropiat al lui Gigi Becali și probabil în viitor va fi cel care le va coordona complet.

În trecut s-a zvonit că el ar fi iubitul Simonei Halep. Acesta nu a dorit nici să infirme, nici să confirme zvonul apărut, însă cert este că dacă a fost o poveste de iubire între el și cea mai bună jucătoare de tenis din România din toate timpurile, acum s-a stins.

Potrivit jurnaliștilor de la CanCan, Costa Sponte ar avea o relație cu o studentă de 20 de ani, cu care ar plănui să se căsătorească în vară. Aceasta este originară din Constanța și nu face parte din lumea modenă.

„Nu pot să comentez cele apărute în presă, pentru că nu este normal să vorbesc despre viaţa mea personală. Vă rog frumos să înţelegeţi poziţia mea. Nu pot nici să infirm, nici să confirm cele apărute. Eu cu Simona ne-am cunoscut relativ recent, nu ne cunoaştem din copilărie. Ţin să menţionez că, de la vârsta de 16 ani, nu mai am nici un cont, pe nici un site de socializare. Vă rog din nou să înţelegeţi poziţia mea. Vă mulţumesc!“, a fost declarația lui Costa Sponte când a fost întrebat despre relația cu Simona Halep din urmă cu trei ani.