Fostul fotbalist Pele și-a speriat fanii! Mesajul care a pus pe jar toată lumea: Mă apropii tot mai mult de obiectiv

După ce a ieșit din spital, fostul fotbalist brazilian a postat pe contul său de Twitter un mesaj care i-a surprins pe fani. Acesta le-a spus fanilor că ar trebui să sărbătorească împreună cu el, ”pentru că cu fiecare zi care trece mă apropii tot mai mult de obiectiv”.

„Vă sugerez să începeți să vă trageți sufletul pentru a sărbători împreună cu mine, pentru că cu fiecare zi care trece mă apropii tot mai mult de obiectiv”, a scris Pele pe rețeaua de socializare.

Fostul fotbalist nu a dat mai multe detalii cu privire la ceea ce a vrut să spună prin obiectiv, însă starea sa de sănătate nu este una tocmai bună.

Pele urmează un tratament de chimmioterapie, în urma operației suferite în luna septembrie a acestui an.

El a suferit deja mai multe operaţii la şold. Pele a acuzat şi probleme la coloana vertebrală şi la genunchi, iar în urmă cu câţiva ani i s-a îndepărtat o piatră de la rinichi.

La începutul anului trecut, Edinho, fiul lui Pele, a declarat în cadrul unui interviu că tatăl său se luptă cu probleme fizice şi psihice şi că se simte “deprimat”.

Triplu câştigător al Cupei Mondiale cu Brazilia, Pele e considerat cel mai bun fotbalist din istorie

Edson Arantes do Nascimento, cunoscut sub numele de Pele, este considerat de mulţi cel mai bun jucător de fotbal din toate timpurile. În 1999 el a fost desemnat Jucătorul Secolului din Lume de Federația Internațională de Istorie și Statistică a Fotbalului (IFFHS), potrivit Wikipedia.

În același an, France Football le-a propus foștilor câștigători a Balonului de Aur să aleagă Jucătorul Secolului; ei l-au ales pe Pele. În 1999, Pele a fost ales Sportivul Secolului de către Comitetul Olimpic Internațional și revista Time l-a inclus în lista lor cu 100 cei mai influenți oameni ai secolului XX. În 2013, el a primit Premiul de Onoare a Balonului de Aur FIFA, în semn de recunoștință pentru cariera și realizările lui ca personalitate în lumea fotbalului.

Pele a marcat 1281 de goluri în 1363 de meciuri jucate, motiv pentru care a fost înscris în Guinness World Records cu cele mai multe goluri marcate de-a lungul carierei în fotbal.

El a apărut de 92 de ori în tricoul naţionalei Braziliei, cu care a câştigat trei titluri mondiale (în 1958, 1962 şi 1970), fiind singurul fotbalist din istorie care a reuşit această performanţă.