Este prima acțiune organizată în cadrul Clubului Lotus România, unul dintre participanții de seamă fiind fostul mare campion național de Raliuri al României Eugen Ionescu Cristea.
„Ce ne-a surprins plăcut este puterea de atracție a automobilelor britanice pe șoselele sau în orașele din România. Ne bucurăm de asemenea să vedem atâta entuziasm din partea participanților. Lotus nu este numai o mașină, ci și un lifestyle care merită trăit pe deplin,” a declarat Lucian Șonea, directorul de marketing al Forza Rossa.
În cadrul Lotus Club România, Forza Rossa va organiza o suită de evenimente în acest an, de la raliuri turistice sau ieșiri în week-end, până la organizarea de zile de pilotaj pe circuit.
«Dorim să stabilim legături cu alte Cluburi Lotus din Europa. Ne bucurăm să avem printre membrii fondatori pe dl Eugen Ionescu Cristea, care este nu numai un campion de raliuri desăvârșit, dar și o adevărată enciclopedie a automobilului și pilotajului. De altfel, toți pasionații de Lotus sunt persoane deosebite. Prin această acțiune am descoperit că proprietarii de Lotus sunt exact ca mașinile pe care le conduc: „always true, always exciting, always original”. Este o plăcere să petreci timpul în compania lor», a adăugat Lucian Șonea.
“Ne propunem, dincolo de vânzarile de automobile, să dam posibilitatea fiecărui posesor să se bucure pe deplin de aceste mașini extraordinare. Pe noii clienți Ferrari și Lotus îi așteaptă multe surprize plăcute în acest an”, a declarat Ion Bazac, președintele Forza Rossa.