Toti cei deschisi conversatiei sau interesati de un anumit subiect si care vor sa isi spuna parerea, vor putea propune o lista de discutie cu teme din industria IT si vor putea raspunde pe marginea unei teme deja existente, daca considera ca parerea lor poate fi de folos.
Temele de discutie vor fi cat se poate de variate, neexistand nici o regula sau restrictie, singura conditie impusa ramanand acea ca temele sa fie exclusiv din domeniul IT.
De asemenea, pe acest forum, se va putea lua legatura directe cu toti redactorii implicati in realizarea suplimentului IT din revista Capital si se va putea discuta pe seama materialelor publicate in revista. Tot aici, se poate propune un subiect care poate fi dezvoltat apoi in paginile suplimentului Capital IT.
Moderatorul acestor discutii va fi Ionut Barcanescu, iar adresa de e-mail la care se pot pune orice fel de intrebari pe seama forumului Capital IT
este: capitalit@capital.ro
Tema de discutie aleasa pentru aceasta saptamana va fi: Ce parere aveti despre cursurile de la distanta realizate exclusiv pe Internet?
Pentru a putea participa la aceste discutii, este suficient sa accesati adresa de web a revistei Capital, www.capital.ro, si sa deschideti pagina de web a forumului unde veti putea posta raspunsul dvs.