Florin Cîțu, acuzat că își cumpără like-urile pe social media! Informațiile s-au perindat în spațiul public după ce oamenii au observat că politicianul are numeroase aprecieri de la conturi rusești și vietnameze. Preşedintele PNL, premierul interimar Florin Cîţu, consideră că este vorba despre „un atac” și susține că „se observă cu ochiul liber că majoritatea reacţiilor sunt negative, nu pozitive.”

„Este evident că a fost un atac”

Florin Cîțu a explicat că nu înțelege cum au putut jurnaliștii să emită o astfel de informație și să „arate cu degetul spre PNL.” Acesta este de părere că „o aşa denaturare a faptelor în media este inacceptabilă, pentru propriul public în primul rând.”

„Nu înţeleg cum o astfel de informaţie a fost preluată de toată presa arătând cu degetul spre PNL. Se observă cu ochiul liber că majoritatea reacţiilor venite din ferme sunt negative, nu pozitive. Este evident că a fost un atac. O aşa denaturare a faptelor în media este inacceptabilă, pentru propriul public în primul rând, dar ne-am obişnuit cu astfel de mistificări”, a explicat Florin Cîțu.

Informația a ajuns în spațiul public după ce una dintre postările sale de pe Facebook, în care el scria despre negocierile pentru formarea Guvernului, a înregistrat numeroase aprecieri. Reacții ce nu au fost lăsate de cetățeni din România, ci de conturi false de origini rusești și vietnameze.

„Cel mai mare duşman al PSD rupe la nivel internațional”

La auzul acuzațiilor la adresa „celui mai mare dușman al PSD”, fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a ironizat întreaga situație prin afirmația: „Pare că premierul demis al ţării nu prinde foarte bine în România, dar la nivel internaţional rupe!”

„Relaxat sâmbătă dimineaţa, am zis să verific ce a mai glăsuit liderul echipei câştigătoare, urmaşul Brătienilor, cel mai mare duşman al PSD. Pare că premierul demis al ţării nu prinde foarte bine în România, dar la nivel internaţional rupe! Atât în spaţiul ex-sovietic cât şi în Vietnam!”, a scris Vlad Voiculescu pe social media.