Florin Călinescu revine în forță. Într-o postare pe pagina sa de socializare, celebrul actor îl desființează pe Ludovic Orban dar și pe ministrul Sănătății.

„Politia si jandarmeria controleaza noile directive ale lui Iohannis in ceea ce priveste pandemia. Mai ales noaptea. Ok.

Dle Presedinte, pentru ca sunteti si seful guvernului si al pnlului, ce parere aveti ca subordonatul dvoastra, inutilul ministru al sanatatii s-a internat intr-un cort al unui restaurant pentru a hali ceva?

Parerea mea e ca ar trebui sa isi dea demisia.

Si inutilul Orban”, a scris Călinescu pe Facebook.

Revolta acestuia pleacă de la informația apărută în presă potrivit căreia ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a petrecut cu alte cinci persoane într-un balon de plastic al unei terase din Iași cu o zi înainte ca Guvernul să închidă piețe, teatre, cinematografe și alte unități care-și desfășoară activitatea în spații închise. Mai exact, duminică, Nelu Tătaru însoțit de o consilieră a sa, președintele CJ Iași, Costel Alexe, și familia acestuia (soția și doi copii minori) s-au închis într-un iglu din material plastic de doar 5 metri pătrați. La solicitarea mesenilor, cupola a fost închisă și acoperită parțial cu o prelată.

Comentariile internauților nu au întârziat să apară. „Domnul Calinescu cred ca va trebui sa preluati fraiele. Nici un partid in ultima vreme nu e reprezentativ pentru Romania. Tare m-as bucura sa luati mandatul la conducerea Romaniei.Este nevoie de o schimbare mare! Eu va sustin!”, a scris un susținător de-al lui Călinescu.

Un altul a ținut să sublinieze că de 30 ani încoace au fost sute de demisii. „Nu asta ne salvează! In primul rand sa scapam de psd din parlament!”, a scris acesta.

Încă un internaut a comentat că este nevoie de o adevărată schimbare a mentalității oamenilor politici. „După 30 de ani de incompetențe și dezamăgiri se cere o resetare, un lockdown pentru actuala clasă politică”, a susținut el.