Florin Călinescu va candida la alegerile din acest an

Florin Călinescu și-a dezvăluit intenția de a candida la alegerile din acest an, exprimându-și determinarea de a obține zece milioane de voturi.

Vrea să atragă atenția a zece milioane de români care nu se prezintă la vot. Dorește să aducă o masă de votanți nouă și să nu dilueze oferta politică existentă.

„Mă preocupă un singur lucru. Să conving 10 milioane de români care nu se duc la vot. Vreau să vorbesc unora care nu se confundă cu această ofertă politică.

Deci nu diluez nimic, ba chiar aduc vreau să aduc o masă de votanți în plus.

Dacă ăștia o țin așa cu Firea și cu Nicușor Dan și cu tânărul Burduja, săracul e ca o oaie când face doi-trei miei, unul nu ajunge la țâță, n-are cum să bată măr pentru că PSD este un electorat disciplinat.

O să voteze pe cine le spune partidul”, a declarat el într-un interviu acordat pentru Realitatea PLUS.

Gabriela Firea
SURSĂ FOTO: Facebook, Gabriela Firea
Nicușor Dan
SURSA FOTO: Facebook, Nicuşor Dan
Sebastian Burduja
SURSA FOTO: Facebook, Sebastian Burduja

În ceea ce privește viitorul președintelui României, Klaus Iohannis, îndrăgitul actor anticipează că acesta va intra în anonimat, după încheierea mandatului prezidențial.

A sugerat că Iohannis ar putea deveni unul dintre cei mai „nevăzuți” cetățeni ai României.

„Actualul președinte va fi unul dintre cei mai anonimi cetățeni. Nici nu știu dacă va mai fi văzut. Că și așa n-a fost văzut în România”, a zis el.

Florin Călinescu face parte dintr-un partid politic „nou nouț”

Florin Călinescu și-a surprins admiratorii, după ce le-a spus că va intra pe scena politică. Decizia finală depinde doar de sprijinul fanilor săi. Mai mult, intenționează să se alăture unui partid politic nou nouț în peisajul politic.

Reacțiile nu au întârziat să apară din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online. În numai două ore de la publicarea mesajului său pe Facebook, a strâns peste o mie de comentarii:

„Atunci fiți mai vizibil, faceți-vă văzut și auzit mai des, peste tot și cât mai mult, altfel n-aveți nicio șansă, oricum e mică, măcar să știți că ați făcut tot ce v-a stat în putință!”

„Vă susțin și vă felicit pentru decizie ! Atâta timp cât oamenii valoroși stau pe margine incompetenții conduc destinele țării. ( desigur spre dezastru )”

„Degeaba vă implicați politic dacă nu aveți și un partid în spate care sa va susțină…altfel va implicați doar că să figurați la ” și alții” in sondaje.”