Într-o postare pe pagine personală de facebook, Florin Călinescu le-a mulțumit fanilor pentru reacțiile din ultima perioadă și a făcut anunț de ultim moment.

Vedeta ProTv a anunțat o organizare masivă a Partidului Verde și totodată, promite fanilor live-uri în curând.

„Multumesc pentru reactii.
Suntem intr-o perioada de organizare, de crestere. PARTIDUL VERDE.
Mergem prin TARĂ.
Vin curând cu liveuri. Anunt aici.
Mulțumesc.
Sănatate, putere si credință!”, a scris Florin Călinescu pe pagina de facebook.

Reacțiile fanilor nu au încetat să apară.

„Numai tu Florine esti capabil sa ridici moralul acestui popor necajit care si-au facut-o cu mina lor si acum nu mai stie incotro sa o apuce au nevoie de tine ca de aer ,,sper sa poti Duce mai departe ce ai inceput”, a scris un internaut.

„Niciodată nu poți să mulțumești pe toată lumea Mr. Florin! Important este ca lumea sa ți mulțumească și să și amintească ce ai lăsat ca moștenire acestui popor, demnitate, credință și spirit de învingător! Mult Succes și implicare maxima spirit verde!”, a mai scris o altă perosoană.

Ce este Partidul Verde

În urmă cu un an Florin Călinescu a anunțat înfiițarea Partidului Verde. Potrivit acestuia, noul partid este în căutarea tinerilor pe care dorește să-i crească.

„Eu vreau să mă implic, să reformez. Acum să vad cine se mai bagă. Stau unul, doi, trei ani și dacă nu vine alături de mine… Eu vreau să găsesc și să cresc niște tineri”, spunea Călinescu.

În ceea ce privește partidul, acesta nu va avea niciodată o alianță cu PSD și nu este nici de stânga, dar nici de dreapta.

„Partidul Verde nu e stânga, nu e de centru stânga și nu va face niciodată vreo alianță cu PSD”, spunea atunci Călinescu, la Digi24.