Într-o postare pe pagina sa de socializare, Florin Călinescu lovește din nou! Dacă până acum, celebrul actor și-a îndreptat toată furia asupra PSD și a lui Liviu Dragnea, de această dată a început să-I taxeze dur și pe cei de la PNL și nu numai. Supărarea lui Florin Călinescu a pornit de bugetul alocat pentru finanțarea partidelor parlamentare în 2019. 

Pe pagina sa de Facebook, Călinescu a comentat următoarele:

“Una din cele mai mari monstruozitati coapte de capatana lui livulica, este subventionarea partidelor parlamentare. Ca doar nu o sa credeti ca sluga aia de trezorier a venit cu ideea…
Nici nu ii pomenesc numele. Daca ajunge ministru al transporturilor, se va intampla atunci. 
Deci, pentru 2019, aproape o suta de milioane de € din banii cetatenilor se duc in gusile partidelor parlamentare. 
Mizerabil acceptul pnlului…
Si nici nu are rost sa ne gandim la ce ar fi buni banii astia. 
Astfel de cheltuieli ar trebui interzise, tot prin lege.
Ok. Scoatem usr. Deocamdata. 
Sa vedem daca vor accepta atunci cand se repartizeaza banii”, a comentat celebrul actor pe facebook.

De altfel, și fostul premier Victor Ponta și-a declarat, acum câteva zile indignarea vizavi de acerst subiect. Fostul prim-ministru a afirmat că este vorba despre 100 de milioane de euro pe care formaţiunile politice le primesc, prin bugetul AEP, în 2019. Pro România a propus un amendament pentru eliminarea subvenţiei lunare, pe care o primesc partidele parlamentare, de la bugetul de stat. Ponta afirma că, în condiţiile în care ai îngheţat pensiile şi salariile, în condiţiile în care nu ai bani de investiţii, să aloci 100 de milioane de euro pentru partidele politice parlamentare „e o nesimţire”.