Florin Busuioc, celebrul prezentator al rubricii meteo de la Pro TV, i-a șocat pe toți după ultimele mărturisiri făcut. Chiar înainte de a prezenta rubrica meteo, acesta a făcut o serie de dezvăluiri bombă despre pandemia de COVID-19.

Reacția prezentatorului TV a venit la scurt timp după ce Mihai Dedu a prezentat știrea legată de protestele de la Kiev. Busu a abordat un subiect total neașteptat. El și-a spus părerea sinceră despre pandemia de coronavirus.

Se pare că Florin Busuioc consideră că noul coronavirus nu a apărut din senin și a fost creat. Acest lucru este cu atât mai convingător, având în vedere faptul că marile companii nu au fost deloc afectate, pe când micii comercianți au fost loviți din plin.

„Micii comercianţi au fost zdravăn de tot loviţi. Nu marile companii, pentru că marile companii… e altă treabă”, a spus Busu, în direct, la Pro Tv.

Floin Busuioc, afirmații incredibile

Deși prezentatorii de știri de la rubrica de dimineață au încercat să-l oprească din răsputeri, prezentatorul de la meteo nu s-a oprit aici și și-a continuat ideile.

„Eu cred că virusul ăsta n-a apărut aşa, din neant. A fost creat. Marile companii nu au fost afectate”, a mai adăugat Florin Busuioc.

Din fericire, după mai multe încercări, Busu s-a oprit și a schimbat subiectul, întrebând dacă e adevărat că Ministerul Educaţiei a anunţat că încep şcolile la 15 ianuarie.

De cealaltă parte însă, Mihai Dediu, prezentatorul știrilor de dimineață a precizat că el nu a auzit o astfel de informație până la acea oră.