FlorideLux.ro – Singura florărie aprobată de Cupidon

“Clienții fideli s-au asigurat că aleg din timp cadourile pentru partenerele lor, primele comenzi de Valentine’s Day au apărut de dinaintea Crăciunului. Conceptul abordat pentru colecție poartă numele de <Aprobat de Cupidon> pentru că am creat modele de buchete și aranjamente florale pe care suntem convinși că însuși Cupidon le-ar face cadou. Totodată, cum probabil foarte mulți clienți au observat deja, avem parte de o echipă nouă de experți florari, care au inovat întreaga noastră ofertă. 

Anul acesta, împlinim 20 ani de când ajutăm bărbații să creeze momente de neuitat pentru partenerele lor, motiv pentru care avem o lună a iubirii plină de surprize, produse unicat cu livrare rapidă și flori de o calitate superioară” a declarat conducerea companiei FlorideLux. 

Cu siguranță, trandafirii roșii vor rămâne cea mai populară alegere, iar florăria online FlorideLux dispune de o gamă largă de buchete de trandafiri roșii, cutii sau coșuri cu flori, trandafiri criogenați în cupolă și, cea mai populară alegere, buchetul de 101 trandafiri. 

Mai mult decât aceștia, experții florari se așteaptă la o cerere mare pentru lalele, acestea fiind florile momentului în întreaga lume. Astfel, colecția de Ziua Îndrăgostiților va conține și buchete impresionante de lalele. 

FlorideLux.ro – “Ce ar dărui Cupidon?”

Florăria online FlorideLux vine în ajutorul tuturor bărbaților care doresc să își surprindă partenera, de Ziua Îndrăgostiților. Specialiștii au creat o colecție, care este aprobată de Cupidon, Zeul Iubirii. 

“În fiecare an, pentru 14 Februarie, specialiștii FlorideLux.ro au un dublu rol, atât de a crea cele mai romantice buchete și aranjamente florale, cât și de a se pune în pielea lui Cupidon, pentru a-și da seama ce ar dărui Zeul Iubirii, de Ziua Îndrăgostiților. De fapt, acest joc de rol este punctul 0 al creației noastre, de aici pornește întreg conceptul pentru 14 Februarie. Astfel, colegii noștri se documentează, află semnificațiile profunde ale fiecărei flori, citesc poveștile despre Cupidon și apoi se întâlnesc într-o ședință de creație, a cărei temă principală este <Ce ar dărui Cupidon?>. Această etapă este una distractivă și plină de imaginație, toată lumea fiind încântată de venirea lunii februarie. Suntem convinși că fără implicarea și dedicarea specialiștilor noștri, surprizele de Ziua Îndrăgostiților nu ar fi la fel.” au detaliat reprezentanții companiei. 

FlorideLux.ro – Livrare ultrarapidă de Valentine’s Day

Florăria online FlorideLux.ro asigură livrare ultrarapidă, chiar și în data de 14 Februarie. Cadourile romantice pot ajunge la persoana iubită în doar 2-4 ore, oriunde în România. Grupul FlorideLux are o experiență de 20 ani în industria de flori și cadouri.

De asemenea, pentru clienții indeciși sau pentru cei ce au nevoie de ajutor, FlorideLux pune la dispoziție consultanță gratuită, de la oameni experimentați, în fiecare zi a săptămânii, atât telefonic sau prin mail, cât și direct în chat-ul site-ului. 

Din portofoliul FlorideLux fac parte website-urile www.floridelux.ro – florărie online cu peste 5.000 de buchete și aranjamente florale și livrare rapidă oriunde în România, www.cosuridelux.ro – magazie online de coșuri cadou premium, elegante și speciale, pentru daruri memorabile, dar și www.coroane.ro – magazin online de coroane funerare, jerbe funerare și alte accesorii, cu livrare oriunde în țară.