Flanco a demarat în perioada Campionatului Mondial de Fotbal o campanie prin care orice cumpărător poate primi înapoi 25% din valoarea oricărui produs cumpărat din reţeaua de magazine a retailerului. Reducerea este oferită celor care ghicesc cine va fi noua Campioană Mondială.

„Cunoscător sau nu, microbist sau nu, oricine spune care va fi Campioana Mondială la Fotbal primeşte 25% reducere la produsul cumpărat din Flanco. Încercăm astfel să oferim o soluţie inclusiv celor care riscă să aibă în viitorul apropiat salariile reduse cu 25%,” declară Adrian Olteanu, CEO Flanco.

Oferta este valabilă pentru toată gama de produse disponibilă în reţeaua Flanco, produsele vedetă în această perioadă fiind atât LCD-urile, televizoarele, sistemele de sunet şi proiectoarele, cât şi aparatele de răcit şi aerele condiţionate datorită temperaturilor în creştere.

„În condiţiile în care salariile populaţiei scad, în special cele din sectorul bugetar, care reprezintă un procent important dintre clienţi, consumul trebuie încurajat prin acest tip de reduceri care promovează nu numai achiziţiile pentru înlocuire ci şi investiţia în achiziţii noi, ” a adăugat Adrian Olteanu, CEO Flanco.

 Campania se va desfăşura în perioada 07.06.2010 – 27.06.2010. 

SURSA: Flanco