Flamingo International, retailerul de electronice şi electrocasnice, a anunţat că, începând cu 1 august, Jiri Rizek va fi înlocuit din funcţia de CEO de către Stefan Treiber, membru al Consiliului de Administraţie din mai 2008.

Stefan Treiber, în vârstă de 38 de ani, a fost implicat în procesul de integrare şi de restructurare ulterior fuziunii dintre Flanco şi Flamingo International, iar în ultimul an a făcut parte din Consiliul de Administraţie al companiei.

Treiber este partener fondator al companiei de consultanţă Candidus, cu sediul în München. Activitatea sa se concentrează pe domeniile de Operational Excellence, Post-Merger Integration, Restructurare şi Supply Chain Management.

Stefan Treiber are 11 ani de experienţă în consultanţă în management. Până în 2002 a activat în poziţia de Senior Manager pentru Operaţiuni Globale la A.T. Kearney.

„Am decis această schimbare a rolurilor în beneficiul companiei. Ne propunem să responsabilizăm la nivel executiv mai multe resurse pentru a putea susţine cu succes planurile de capitalizare suplimentară a companiei în a doua jumătate a anului 2009 şi pentru a maximiza accesul la oportunităţi până la finalul anului 2010. Mandatul lui Jiri Rizek urma să expire oricum anul viitor, astfel încât am folosit constructiv disponibilitatea lui Stefan Treiber de a prelua acest proiect în acest moment”,  a declarat Dragoş Simion, preşedintele consiliului de administraţie al Flamingo Internaţional.

Jiri Rizek, CEO Flamingo în perioada 2007 – 2009, rămâne în cadrul companiei în calitate de consultant.

SURSA: Flamingo