În urma cu câteva luni de zile, Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr au trăit clipe de groază, atunci când Violeta, fiica celor doi, a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus.

Totul s-a întâmplat în perioada sărbătorilor de iarnă şi de-abia acum Andreea Marin a reuşit să vorbească deschis despre ce a simţit în acea perioadă şi cât s-a temut pentru sănătatea copilului său.

Cum a reacţionat Andreea Marin după ce fiica sa s-a îmbolnăvit de COVID-19

Violeta, în vârstă de 13 ani, s-a infectat cu SARS-CoV-2 în perioada Crăciunului, cu toate că a respectat toate măsurile de siguranţă. Andreea Marin a mărturisit, într-un interviu acordat pentru „Xtra Night Show”, că s-a temut pentru fiica sa, însă, din fericire, starea ei de sănătate a rămas destul de bună.

Mai mult, chiar Violeta a fost cea care, cu toate că era bolnavă, a reuşit să ţină lucrurile sub control şi să-şi liniştească mama.

“Cred că mi-am făcut prea multe griji, chiar ea mi-a spus că mama nu trebuie să-ți faci atâtea griji, vom reveni la școală, va fi bine.

În iarnă n-a fost atât de comod, a avut boala într-o formă destul de lejeră, chiar în sărbătorile de iarnă și în apropierea zilei ei de naștere, dar până la urmă e o lecție”, a recunoscut Andreea Marin.

Cât despre aceste zile, fosta realizatoare a emisiunii “Surprize, surprize” spune că se bucură că oamenii pot începe, încet-încet, să revină la o viaţă normală, după o perioadă în care cuvântul de ordine a fost haosul, care a predominat pretutindeni, potrivit antenastars.ro.

Sursa foto: Instagram

Violeta ştie de la aceasta vârstă ce carieră vrea să urmeze

Într-un alt interviu, acordat cu ceva timp în urmă, Andreea Marin povestea cum Violeta a suprins-o total după ce i-a spus că, în ciuda vârstei fragede, s-a hotărât ce carieră vrea să urmeze.

“Îmi doresc ca Violeta să devină o femeie sensibilă și capabilă să se lupte pentru drepturile ei și să le apere pe ale celorlalți. De altfel, mi-a mărturisit de curând că își dorește să urmeze cursurile Facultății de Drept. Sunt uimită!

Îi place partea asta artistică a vieții, are de la ambii părinți ce să moștenească în acest domeniu, dar mă bucură realismul ei. Și-a dat seama de nişte lucruri”, a mărturisit Andreea Marin pentru A7TV.

“Citește foarte mult în domeniu, deși are o vârstă fragedă. Tot ce îmi doresc este să fie fericită. Nu vreau să am un copil excepțional, perfect, mă bucur că e bună la școală, dar nu ăsta e scopul meu în viață.

Am ajuns într-un moment în care realizez că e atât de important să trăim fericirea. Asta îmi doresc pentru ea”, a mai declarat vedeta.