REHAU investește permanent în dezvoltarea celor mai bune materiale pentru ferestrele și ușile noastre. Materialul RAU-FIPRO, proiectat inițial pentru avioane s-a dovedit a fi un material revoluționar și pentru ferestre. Succesul pe care RAU-FIPRO l-a avut în domeniul ferestrelor moderne este strâns legat de sistemul de profile GENEO, evoluția a continuat firesc cu noul material compozit armat cu fibre de sticlă, RAU-FIPRO X, face în continuare echipă bună cu sistemul de profile GENEO pentru ferestre, factorul X completând avantajele cunoscute: elemente X-tra mari – pentru arhitectura modernă și mai multă lumină, eficiență energetică X-tra ridicată – pentru economie de energie de până la 76%.

RAU-FIPRO X asigură cele mai bune condiții de luminozitate și vizibilitate datorită creșterii cu 50% a ponderii de fibră de sticlă în canat, astfel se pot construi elemente de fereastră de înălțimea etajului (până la 2,80m), fără a fi necesare luminatoare suplimentare sau șprosuri orizontale intermediare. Ușile culisante cu ridicare pot avea acum dimensiunile dorite datorită elementelor cu o lungime de până la 10m și o înălțime de până la 2,70m, oferind o largă vedere panoramică.

REHAU Synego este un sistem de profile cu calități ce îl poziționează printre profile de top: adâncime constructiva de 80mm, 7 camere de etanșare (profilele ramă), respectiv 6 camere (profilele canat), permițând utilizarea unui pachet de geam termoizolant care poate ajunge pâna la grosimea totală de 51mm, asigurând astfel valori scăzute ale coeficientului de transfer termic al ferestrei (fereastra standard cu Uw = 1,36 W/m²K; fereastra Synego valori ale Uw până la 0,66 W/m²K). Lansarea acestui sistem de profile a însemnat mai mult decât introducerea pe piață a unui nou sistem de profile pentru ferestre și uși, reprezentând încununarea a peste 60 de ani de experiență REHAU în fabricarea profilelor din PVC.

În ceea ce privește partea estetico-cromaică pentru profilele de top REHAU există posibilități variate, geometrii complexe realizate cu ușurință, numeroase variante de culori și design prin programul KALEIDO COLOR.

Un alt aspect important pentru o fereastră este protecția antiefracție. Nu doar că ferestrele cu profile Geneo RAU-FIPRO X și Synego beneficiază de un grad înalt de protecție antiefracție, îndeplinind cu ușurință cerințele clasei de rezistență RC3, dar acum pot fi configurate prin adăugarea sistemului de prevenție a efracției Smart Guard. Cu ajutorul senzorilor inteligenți de mișcare și a senzorului de vibrații, sistemul transmite semnale vizuale și acustice potențialului hoț, descurajându-i tentativa de efracție.

Dacă ai achiziționat ferestre cu profile de top REHAU în perioada 1 iunie-30 noiembrie 2019, te poți înscrie la Tombola REHAU și poți fi printre primii deținători ai sistemului de prevenție a efracției pentru ferestre Smart Guard. Mai multe detalii și regulamentul pe: https://www.rehau.com/sites-en/luckysmartguard
WINDOWS. REINVENTED FOR MODERN LIFE.