În tot acest timp, avocata sa a fost alături de el și a încercat să-l scape. Flavia Teodosiu l-a apărat pe Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive din Teleorman, dar fără succes. Dragnea  a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Totuși, avocata este în continuarea alături de clientul său. Recent, i-a făcut o vizită la penitenciarul Rahova.

„Cum să se aştepte la închisoare când un om se consideră un om nevinovat?… Orice om care s-ar afla într-o situaţie ca asta ar fi afectat… Credeţi că este ceva plăcut? E în regulă, în măsura în care poate fi în regulă. Am vorbit mult… Este un bărbat minunat, dar starea de spirit este ca a oricărui om care este într-o situaţie de genul acesta”, a declarat Flavia Teodosiu la ieşirea din Penitenciarul Rahova.

Cine este avocata sa și ce avere are?

Flavia Teodosiu a ocupat funcția de administrator la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa până în anul 2016. Potrivit ultimei sale declarații de avere, aceasta încasa un salariu de 68.063 de lei. Pe lângă venitul de la companie, Flavia câștiga  43.564 lei, fiind consilier la Baroul Bucureşti, şi 1.129.238 lei ca avocat.

Nici la capitolul venituri nu a stat rău. Aceasta deţinea trei apartamente în Capitală, o maşină, bijuterii şi tablouri, care valorau aproximativ 70.000 de euro.