Standardul obţinut de Farmec se aplică fabricaţiei si Controlului de calitate, ceea ce înseamnă că tot fluxul de fabricaţie, de la achiziţii, producţie, ambalare, livrare, facilităţi de producţie, echipamente şi personal, se desfăşoară după proceduri de lucru clar stabilite, fiind atent monitorizat şi controlat astfel încât să obținute produse de cea mai bună calitate.

"Obținerea acestei certificări a fost o prioritate pentru compania Farmec atâta timp cât ne dorim să ne menţinem poziţia de lider. Încrederea consumatorilor noştri este foarte importantă pentru noi, astfel încât am depus eforturi serioase, atât din punct de vedere financiar și tehnic, cât și uman pentru a ne asigura
că activitatea de fabricație a produselor cosmetice decurge în conformitate cu cerințele standardului ISO 22716",a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec Cluj-Napoca.
Certificarea are o valabilitate de trei ani, cu verificarea conformității prin audituri anuale și recertificarea sistemului calității la fiecare trei ani.

Începând cu luna iulie 2013, toate companiile producătoare de cosmetice vor trebui să demonstreze conformitatea activității lor cu cerințele Bunelor Practici de Fabricație, în vederea comercializării produselor pe piață.

Prin obținerea acestui certificat, Farmec demonstrează că standardele de calitate impuse de Uniunea Europeană sunt implementate, respectate și aplicate în fabricarea produselor cosmetice pe care le oferă clienților săi.

Farmec SA Cluj-Napoca deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec.

În prezent, produsele Farmec ajung pe toate continentele, în ţări din Europa, Asia şi America de Nord, unele dintre principalele pieţe fiind Japonia, Liban, Emiratele Arabe Unite şi ţări din Europa, precum Ungaria, Spania, Italia sau Grecia. Din 2002, compania deţine Certificatul Internaţional de Calitate ISO
9001. Din iunie 2008, Farmec deţine drepturile integrale de utilizare a mărcii Gerovital.