Faptele lui Gheorghe Dincă au făcut înconjurul României, informaţiile fiind în cele din urma preluate şi de presa străină şi ajungând chiar şî în atenţia preşedintelui Parlamentului European. Gheorghe Dincă a ajuns mai nou şi pe Wikipedia, unde contributorii i-au creat o pagină specială criminalului din Caracal. Totuşi, pagina a fost propusă recent pentru ştergere.

Pe pagina de Wikipedia stă scris “Gheorghe Dincă, (n. 27 mai 1953, Caracal, România) este un criminal în serie român. A ajuns in atenția publicului la sfârșitul lunii iulie 2019, după ce Alexandra Măceșanu, o fată de 15 ani, a sunat la serviciul de urgență 112 spunând că a fost răpită și violată de Dincă, după ce a fost luată la ocazie de acesta. În cursul anchetei a ieșit la iveală că este suspectat de comiterea unei alte răpiri, iar autoritățile române cercetează alte posibile crime.” Cei care au creat pagina scriu şi că “Gheorghe Dincă este suspectat cum că ar face parte dintr-o bandă de proxeneți și traficanți de persoane, el aparent ocupându-se cu nelegiurile acestea de mai multă vreme.”, dar şi că “se crede ca există legături între clasa politică din județ și clanuri interlope, fiind posibil ca și Dincă să joace un rol în cadrul unei asemenea structuri clandestine.”

Există şi informaţii eronate pe pagina de Wikipedia, precum faptul că Dincă ar fi oficial şomer, când de fapt bărbatul s-a pensionat în deembrie 2018.

Propunerea de ştergere a paginii de Wikipedia a lui Gheorghe Dincă vine cu motivarea “Nu văd de ce articolul e relevant pentru wikipedia. Nu orice criminal trebuie să aibă o secţiune dedicată.”