Vodafone România, numărul doi pe piaţa locală telecom, a anunţat astăzi că factura electronică emisă are valoare fiscală pentru clienţii persoane juridice.

„Factura emisă în format electronic poartă semnatură electronică, putând fi înregistrată în contabilitatea clienţilor persoane juridice”, se arată într-un comunicat al operatorului.

„Valoarea fiscală a facturii electronice este o funcţionalitate importantă pentru clienţii persoane juridice, care îi ajută să economisească timp şi să-şi gestioneze mai uşor plăţile, în fiecare lună”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.

Până în prezent, peste 200.000 de clienţi Vodafone au ales factura electronică, contribuind astfel în fiecare lună, la economisirea a 3 tone de hârtie şi la salvarea a 72 de copaci maturi.

Vodafone oferă clienţilor săi posibilitatea de a accesa factura în format electronic, în locul facturii tiparite trimise prin poştă, din septembrie 2008. Parte a grupului britanic de telecomunicaţii Vodafone, operatorul român avea 9.663.000 de clienţi la finele anului 2009.

SURSA: Vodafone