Campania Black Friday la F64 a început astăzi la miezul nopții, după trimiterea newsletter-ului oficial al companiei. Timp de 3 zile, F64  va oferi reduceri de până la 50% pentru echipamente din toate gamele: aparate foto din categoria compactelor, DSLR-urilor şi aparatelor profesionale high-end, aparate mirrorless, obiective și accesorii.
În primele 2 ore de la anunțarea ofertelor, stocul s-a redus semnificativ, urmând ca până la orele dimineții stocul să fie epuizat pentru foarte multe dintre ofertele inițiale. Până în prezent, numărul de comenzi înregistrate este de 20 de ori mai mare față de numărul estimat inițial. Produsele care au înregistrat vânzări în timp record sunt în primul rând aparatele foto (în special, ofertele Nikon și Sony), urmate de obiective și accesorii.
“Acesta este primul an în care am decis să ne implicăm în inițiativa Black Friday, pregătind un stoc cu mii de unităţi care au beneficiat de reduceri considerabile. Entuziasmul clienților noștri și comenzile efectuate în primele ore ale dimineții confirmă faptul că acțiunea a fost un real succes. Deși primele stocuri au fost epuizate, avem și alte surprize pregătite pentru clienții noștri pănă la încheierea Black Friday “, a declarat Marian Alecsiu, General Manager F64 Studio.
Ca urmare a cererii impresionante, traficul pe site a depășit estimările inițiale, creșterea fiind de 20 de ori mai mare decât în mod obișnuit. Datorită numărului foarte mare de comenzi online, procesarea datelor se face cu dificultate însă specialiștii F64 se asigură că toate comenzile primite vor fi preluate și finalizate. De asemenea, showroom-ul înregistrează un flux de clienți mult peste media zlinică (în primele ore ale dimineții, magazinul a fost vizitat de peste 1.000 de clienți).
Campania Black Friday la F64 Studio cuprinde echipamente de la producători precum Canon, Nikon, Fuji, Tamrac, Elincrom,Giottos, SanDisk, Olympus, Tamrac, Lowepro, Crumpler, Kata și Think Tank Photo.