'Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 17,00. Extragerea este publică şi va putea fi transmisă, în direct, de către toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române', anunță MFP. 

Extragerea va avea două etape: prima în care va fi extrasă o bilă pentru determinarea zilei bonurilor câştigătoare şi a doua în care vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor câştigătoare. 

Aceasta va fi prima etapă a selecţiei câştigătorilor, iar a doua etapă se va organiza la o dată ulterioară extragerii dacă numărul cererilor de revendicare trece de o sută. 

'Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi al C.N. 'Loteria Română' pentru o perioadă de minimum 30 de zile. La extragere participă toate bonurile fiscale emise în perioada 1 – 30 noiembrie 2015, fără a fi necesară înregistrarea prealabilă a acestora într-o bază de date', se mai arată în comunicat. 

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Sursa: Agerpres