Realizatoarea Antena 3 a fost prezentă la gală împreună cu soțul său, dar a fost surprinsă în momentul în care și-a auzit numele printre premianți. Vizibil emoționată, aceasta a urcat pe scenă cu lacrimi în ochi și a mulțumit celor au susținut-o în tot acest timp.

Alessandra Stoicescu a primit premiul și pentru Camelia Voiculescu, ocupanta locului 7 în Top 100 Femei de Succes, care a primit o distincție pentru cea mai puternică femeie din industria mass media, reușind să preia un imperiu de la tatăl său și să-l crească în condiții grele, trustul Intact devenind o companie de mare succes în momentul de față.

Jurnalista Antena 3 a vorbit în premieră și despre bebelușul, care urmează să se nască. Aceasta a dezvăluit că va avea o fetiță, Sara și că speră să-i poată oferi o lume mai bună, prin tot ceea ce face.

„Dacă am fost aleasă cea mai influentă jurnalistă, înseamnă ca fac bine ceea ce fac”, a spus Alessandra Stoicescu pe scenă. Și alte sondaje au clasat-o pe aceasta pe locul 1 în topul notorietății și aprecierii din partea fanilor.