Surpriză totală pe piaţa media din România. Fosta vedetă de la ProTV şi Kanal D, Mugur Mihăescu se întoarce în televiziune. Ex componentul formaţiei de umor din anii 90, Vacanţa Mare, va avea o emisiune la Metropola TV din Voluntari.

Mugur Mihăescu revine în televiziune

Vedeta TV se întoarce în televiziune după o pauză de patru ani. Mugur Mihăescu va avea propria emisiune la Metropola TV şi a dezvăluit în exclusivitate pentru capital.ro amănunte despre formatul emisiunii, dar şi despre ce invitaţi va avea.

Noua emisiune a lui Mugur Mihăescu se va intitula „Meriţi” şi va debuta din 10 mai. Mai mult, în cadrul emisiunii invitaţii îşi vor spune propriile poveşti de succes, dar vor veni şi cu soluţii concrete pentru România.

„Pe data de 10 mai va debuta emisiunea. Va fi o emisiune de o oră de la 22.00 la 23.00 sau 22 30 – 23.00, nu s-a decis deocamdată. Se poate spune că va fi şi un late night show, datorită orei, dar nu neapărat. Voi încerca să aduc în cadrul emisiunii oameni care au lăsat sau au potenţialul să lase ceva important în această ţară.

O să vorbim despre subiecte care ne frământă pe toţi. Vor fi subiecte la zi şi nu numai. Mai mult, sunt oameni care vor veni şi cu soluţii. Vor spune ceea ce este de făcut ca să ne ridicăm.

Emisiunea va fi de luni până joi şi va fi şi live pe facebook, pe toate reţelele de socializare”, a dezvăluit Mugur Mihăescu în exclusivitate pentru capital.ro.

Mugur Mihăescu, revenire după aproape 5 ani în televiziune

Mugur Mihăescu a colaborat ultima dată cu Kanal D, în 2016. Atunci realiza alături de Vacanţa Mare o parodie după emisiunea „Te vreau lângă mine” a Gabrielei Cristea. Mugur Mihăescu şi Vacanţa Mare au devenit celebri la începutul anilor 90 cu spectacolele de umor ale grupului Vacanţa Mare care făceau sold-out în toate oraşele din România.