Rareş Bogdan, europarlamentar şi prim-vicepreşedinte al PNL, a fost, miercuri, invitatul lui Robert Turcescu la emisiunea EVZ Play.

Soţia liderului PNL a avut COVID-19 în urmă cu câteva luni

Întrebat în ce condiţii poartă mască de protecţie, prim-vicepreşedintele PNL a declarat că o foloseşte “peste tot, în afară de casă”. Rareş Bogdan a explicat că utilizează atât măsti FFP, cât şi din cele de unică folosinţă, în funcţie de ce este mai la îndemână în momentul respectiv.

“Port mască şi să ştii că pe mine, care am fost înconjurat practic în acest an de zile de oameni care au făcut COVID, m-a ferit Dumnezeu şi purtatul măştii.

Pentru că eu n-am făcut COVID, soţia mea a avut în urmă cu 3 luni, pentru că n-a purtat mască într-un salon de coafură. Din fericire, n-a avut o formă gravă…”, a declarat Rareş Bogdan.

Nimeni din casă nu s-a mai infectat, în afară de soţia lui Rareş Bogdan

Prim-vicepreşedintele PNL a confirmat că el nu s-a îmbolnăvit, deşi locuieşte în aceeaşi casă cu soţia sa.

“Noi locuim cu o mătuşă de 70 de ani şi cu o bonă. Doamnele nu s-au îmbolnăvit, cei doi copii nu s-au îmbolnăvit, eu nu m-am îmbolnăvit. Ea a luat COVID, s-a negativat în 8-9 zile, n-a avut o formă foarte grea.

Dar în jurul meu au fost… de la ministrul Bode cu care mă întâlnisem înainte, atunci când fusese şi ambasadorul acolo, Adrian Zuckerman… la ministrul Virgil Popescu, la care fusesem înainte, amiralul Chiţac, chiar la începuturile pandemiei. O mulţime de oameni din jurul meu, prieteni…”, a declarat Rareş Bogdan la EVZ Play.