Așadar, fostul șef al Serviciului de Informații Externe (SIE) a explicat în cadrul podcastului de pe canalul de YouTube al „HAI România!” că Partidul Național Liberal (PNL) se va afla într-o situație delicată după ce „nu va mai fi Iohannis”.

Ce se va alege de PNL după ce nu va mai fi Iohannis?

„Probabil că se vor sfâșia între ei căutând să găsească responsabilul nominal pentru lașitatea colectivă. Că așa s-a întâmplat întotdeauna. Vor identifica probabil 2-3 și vor spune: Dumneata, Rareș Bogdan, ne-ai sfâșiat și ne-ai făcut… Nu o să-l ia pe domnul Ciucă…

Cei legitimi din PNL au fost dați deoparte și în față sunt cei ajunși în fruntea PNL-ului prin derogare iar ei se susțin între ei și toți au fost numiți din deal. Cei care sunt cu pedigri mai vechi sunt ascunși pe ici pe colo și cel mult visează la momentul când domnul Hellvig va reveni.

Am văzut speculații de genul acesta în presă. Probabil că va veni mai sus de secretar general, președinte poate. Rareș Bogdan îl va aclama oricine va fi, mai ales că va veni și vicepremier”, a declarat Silviu Predoiu la „România lui Cristache”.

Situația în care se va afla Klaus Iohannis după ce nu va mai fi la Cotroceni

De asemenea, aceasta a vorbit și despre situația în care se va afla Klaus Iohannis după ce nu va mai fi la Cotroceni.

„Klaus Iohannis nu va mai fi nicăieri pentru că nu are de ce să mai fie. Nici la PNL. Va fi sfâșiat de PNL așa cum Ludovic Orban a fost sfâșiat de cei care l-au aplaudat. Așa cum Cîțu era aplaudat la nesfârșit de toți și încercau să ne convingă că nu era o problemă că a fost prins băut.

Aproape că îți era rușine. L-au dat jos după ce l-au ales în congresul acela în plină pandemie cu 5.000 de oameni, cu domnul Iohannis fără mască, cu ministrul de Interne care ne-a spus că nu e în poziție de ministru acolo, ci ca simplu membru. Teatru absurdului!”, a mai spus Silviu Predoiu.