Papalekas a cumpărat în decembrie clădirea de birouri Nusco Tower de lângă Pasajul Pipera pentru 46 mil. euro şi, la pachet, un teren de 2.434 mp, la circa 200 metri distanţă, adiacent clădirii care găzduieşte noul sediu Orange, pe care a plătit 4 mil. euro. Ambele proprietăţi au fost cumpărate de la familia italiană Nusco, coordonată de Michele Nusco.

Globalworth a numit ca antreprenor general pentru acest proiect compania Bog’Art, controlată de omul de afaceri Raul Doicescu, care construieşte majoritatea proiectelor lui Papalekas. Bog’Art a subcontractat lucrările de fundaţie companiei Octagon.

Noul imobil va dispune de trei etaje de parcări subterane, 11 etaje supraterane şi un etaj tehnic, înălţime similară cu cea a clădirilor construite de Skanska în cadrul Green Court Bucharest. Turnul are o amprentă la sol de 1.485 mp şi are ca termen de finalizare luna decembrie a acestui an.

Ioannis Papaleks deţine în noul pol imobiliar delimitat de intersecţia Barbu Văcărescu – Şos. Pipera turnul de 20 de etaje Nusco Tower, sediul Orange din cadrul Green Court şi Bucharest One – un turn cu 23 de etaje a cărui construcţie a ajuns la etajul patru (foto jos).