Qatar Airways are 40.000 de angajați la nivel global. Din aceștia, 21 de români lucrează la biroul din București, însă există români angajați și la sediul central al companiei din Doha.

”Avem și angajați români pe aeronavele noastre. Dorim să ne extindem la nivel global, evaluăm în fiecare an oportunitățile. Ca viziune generală, creștem și, da,  în România vom evalua fiecare oportunitate să ne extidem în viitor. Sunt convinsă că vom investi în creștere și în dezvoltarea personalului nostru. Și în români! Avem angajați români și aici, dar și în sediul central. Suntem aici să stăm”, a declarat pentru Capital Natali Brodnik, Commercial Manager în România.

Potrivit informațiile din media, salariul de bază al unui însoțitor de bord la o companie de acest nivel poate trece de 1.000 de euro. La acesta se pot adăuga facilități precum cazare, transport, asigurare de viață și de accident și bani în deplasări.

De asemenea, Qatar Airways a inaugurat miercuri, în Promenada Mall, la etajul 1, primul pop up store de călătorii din România. Timp de patru zile, între 30 ianuarie și 2 februarie pasionații de călătorii pot veni aici pentru a căuta inspirație pentru vacanțele lor în destinații îndepărtate.

În ceea ce privește destinațiile de vacanță alese de pasagerii companiei, aceasta enumeră locuri îndepărtate precum: Thailanda, Maldive, Singapore, Australia, spune Natali Brodnik.

Qatar Airways, linia aeriană națională a statului Qatar, are una dintre cele mai tinere flote din lume, formată din 190 de aeronave, care deservesc peste 150 de destinații de afaceri și de vacanță, pe șase continente.