Daciana Sârbu și Victor Ponta formează unul dintre cele mai cunoscute și trainice cupluri din politica românească. S-au cunoscut în urmă cu mulți ani, în PSD, iar acum cei doi au o fetiță, Irina. Ceea ce nu multă lume știe, însă, este că Daciana Sârbu este adepta unei alimentații sănătoase și că petrece foarte mult timp în bucătări. Ea a dezvăluit, în premieră, care sunt preferințele culinare ale lui Victor Ponta.

“Mâncarea îi pune pe oameni împreună, cei care mănâncă în familie sunt probabil mai fericiți și mai sănătoși. Ritualul mesei în familie este minunat, ne adunăm cu toții, povestim, luăm decizii împreună, iar Lilo, câinele Irinei, este și el parte din povestea noastră”, a povestit daciana Sârbu pentru Revista Capital. Ea a subliniat că nu mănâncă carne, motiv pentru care gătește foarte des pește.

“Am făcut chiar și un curs de sushi și acum testez acasă tot ce am învățat. Sper să ajung repede destul de pricepută pentru că Irina, Andrei și Victor sunt îndrăgostiți de sushi. Mai gătesc paste și pizza, pe care le fac eu în casa și foarte rar burger”, a completat Daciana Sârbu.

Când vine vorba însă de dulciuri, preferințele sunt împărțite. “Eu prefer choux cu soc, Victor ciocolata de casă iar Irina înghețata și s-a bucurat când am adus înghetată și la Mara Mura”, a spus europarlamentarul român.

În numărul din aprilie al Revistei Capital puteți afla și ce alte subiecte interesante a mai abordat Daciana Sârbu. Pentru mai multe detali, cumpărați Revista Capital.