Anul acesta și Bucureștiul pare că a dat lovitura și a reușit să intre în liga superioară a luminițelor, spre surprinderea tuturor. Spectacolul oferit a fost într-adevăr impresionant și pe placul celor care au luat parte la eveniment, mai mari sau mai mici.

“Cel mai mult mi-au plăcut îngerașii. Mi-ar plăcea și mie unul acasă. Să-l pun pe bloc. Sau la mine pe balcon”, ne-a spus un micuț venit să vadă parada luminilor, împreună cu părinții săi.

“Eu m-aș urca în avioanele aste din luminițe  și aș zbura cu Mihnea până la Moș Crăciun și am rămâne acolo vreo lună să mâncăm toate dulciurile posibile. Nu-i așa, Mihnea?  Este o atmosferă de basm. Este pentru prima dată când iau parte la așa ceva. Cred că aveam cu toții nevoie de această evadare din cotidian și eu chiar mă simt ca într-un vis, sincer vorbind”, ne-a mărturisit o doamnă care a dorit să-i facă o bucurie nepoțelului său de patru ani și l-a adus să vadă acest spectacol frumos.

 

Odată cu aprinderea luminițelor, putem spune că Bucureștiul a a îmbrăcat cu adevărat haine de sărbătoare, iar atmosfera magică s-a simțit din plin. Dacă primăria condusă de Gabriela Firea va ști cum să promoveze acest moment unic, astfel încât să ajungă ecourile și pe plan extern, cu siguranță anul viitor vom reuși să atragem un număr mult mai mare de turiști străini în București, în această perioadă specială a anului. Și dacă vom reuși și să păstrăm tradiția și acest moment unic să nu rămână doar istorie, atunci cu siguranță vom avea succes.

Rămâne de văzut dacă Gabriela Firea va mai bifa și alte reușite în mandatul său și dacă va ști și să le exploateze în favoarea creșterii brandingului de oraș. Prin acest spectacol al luminilor a reușit să-i impresioneze pe cetățeni, într-un moment în care părea terminată din punct de vedere politic.