Conform cifrelor consultate de Capital, emisiunea Acces direct a debutat cu o audiență de 4,3 puncte de rating pe publicacul național general, pentru ca la ora 17.30, la jumătate de oră după începerea emisiunii, audiența să urce la 5,8 puncte de rating.

În următorul sfert de oră, audiența s-a dus la 6,6 puncte de rating, pentru a atinge un vârf de aproape 7 puncte de rating în jurul orei 18.00. Precizăm că PRO TV avea la acea oră o audiență cam la jumătate față de emisiunea Mirelei Vaida, adică undeva pe la 3,5 puncte de rating, în timp ce Kanal D stătea la o audiență de 2,5 puncte de raintg pe publicul național.

Mirela Vaida a părăsit platoul Acces Direct în lacrimi după ce femeia care a atacat-o acum ceva timp în urmă cu piatra, a revenit din nou la sediu și a făcut prăpăd. Toate gamurile sunt sparte, iar din cauza loviturilor prezentatoarea Tv s-a speriat groaznic.

După același tipar, femeia s-a așezat lângă rulotă și s-a dus țintă să atace sediul. Mirela Vaida a cedat sub presiunea momentului extrem de grav pentru că femeia cu piatra nu a fost închisă, procurorii care s-au ocupat de caz au tratat „superficial” dosarul, mai mult a fost eliberată de la Obregia pe seama faptului că este aptă de muncă.

„Efectiv, suntem terorizați. Mă simt terorizată și într-o continuă teroare și amenințare de către această femeie în numele căreia am depus nenumărate plângeri penale pentru amenințare, tenativă de omor. Procurorii nu înțeleg, nu am reținut-o pentru nimic. I-au dat drumul din spitalul Obregia după o săptămână. Femeia vine din nou dezbrăcată ziua în amiaza mare și iată ce face în sediul nostru. Mi se pare că suntem ca niște câini care latră la lună. Facem apeluri disperate către Poliție care a venit să o ia și probabil că mâine Antoanela va fi din nou aici. Ce trebuie să fac? Chiar trebuie să moară cineva până autoritățile își dau seama că suntem într-un real pericol? Mă simt urmărită peste tot, mă simt amenințată. Să mă protejeze naibii cineva!! Îmi e frică să ies din casă. Procurori, ați lăsat-o liberă. Ce pot să fac? Dacă fac singură dreptate mă lăsați și pe mine liberă? Sunt terorizată!” a spus Mirela Vaida la Acces Direct, printre lacrimi.