Într-un interviu acordat, în exclusivitate, Daciana Sârbu a dezvăluit, în numărul din aprilie al Revistei Capital, care este pasul următor în ceea ce privește “Mara Mura”.

Daciana Sârbu a susținut că “Mara Mura” întruchipează tot ceea ce a visat încă din copilărie. Cofetăria a intrat pe profit, de ceva timp, duopă ce, ca orice afacere, la început, a fost pe pierdere. “Eu prefer să spun că am investit. Nu este ușor sa contruiești un brand, să-ți faci o echipă și o clientelă, să aduci menu-ul și rețetarul în cea mai bună formă posibilă. Toate aceste elemente au presupus bani, muncă și răbdare. După perioada de început, acum pot să spun că am un business matur, un brand cunoscut, o comunitate de clienți constantă și mulți clienți noi, îmi place ce fac și cred că voi face și mai bine”, a spus europarlamentarul român.

Ea a spus că, în acest moment, încearcă consolidarea a tot ceea ce este existent și evitatea greșelilor. “Piața muncii, în acest domeniu nu ne oferă, din păcate, posibilitatea să ne dezvoltăm în ritm alert. Momentan, ne concentram să consolidăm și să trainuim echipele de vânzare și pe cele din laborator, să ne asigurăm că în laborator rețetele sunt respectate cu strictețe de către întreaga echipă și că oamenii noi sunt bine integrați și învață care este filozofia brandului”, a spus Daciana Sârbu.

Întrebată când va fi deschisă o nouă cofetărie “Mara Mura” în București, Daciana Sârbu a dat un răspuns neașteptat. “M-am pregătit pentru francizarea brandului în țară, pentru că vreau să multiplic această stare pe care ți-o oferă Mara Mura, dar prefer să o fac într-o formă în care să nu fiu distrasă foarte mult de la ceea ce am de făcut în București”, a comentat Daciana Sârbu.

Mai multe detalii despre motivul pentru care a ales europarlamentarul român să renunțe la viața de la Bruxelles dar și despre preferințele culinare ale soțului său, Victor Ponta, puteți citi în numărul din aprilie al Revistei Capital, pe care îl găsiți la toate chioșcurile de ziare din România.