Adelina Pestrițu a rememorat momentele de început ale carierei sale și a dezvăluit ce și-a cumpărat din primii bani pe care i-a obținut.

Îmi amintesc cu entuziasm că primul meu job plătit a fost cel de hostess la un târg de aparatură stomatologică unde eu am câștigat 150 € în 3 zile”, a povestit vedeta. Celebra brunetă a trecut apoi la acțiune. “În mare viteză, m-am dus să-mi cumpăr primii mei adidași originali. Am fost cea mai mândră de mica afacere pe care am făcut-o, așa că mama a fost prima care a aflat că mi-am facut o achiziție din propriul câștig financiar”, a spus Adelina Pestrițu, într-un interviu acordat Revistei Capital.

Adelina Petrițu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. După ce a ieșit din televiziune, ea a decis să încerce o nouă provocare. Motiv pentru care a făcut pasul spre online. După ani buni în care și-a concentrat toată atenția și energia în această zonă, Adelina Pestrițu a ajuns la un punct culminat al carierei sale, reușind să strângă în jurul ei o comunitate totală de aproape 3 milioane de followers în social media.

Adelina Pestrițu a dezvăluit, pentru Revista Capital, cât câștigă, acum, lunar din această activitate dar și care va fi următorul proiect de bussines pe care îl are în plan. Mai multe detalii despre noua afacere dar și multe altele puteți citi în noul număr Capital, care va putea fi cumpărat de la toate chioșcurile de ziare din România, în luna mai.