”Serviciile Orange funcționează acum în parametri normali. În procesul de actualizare a configurarilor unui centru tehnic, a intervenit un incident de natura operațională. Acesta a creat un fenomen de congestie în rețea, ceea ce a afectat serviciile de date şi de voce. Situația a fost resimțită aleatoriu de către unii dintre clienți. Le mulțumim clientilor pentru înțelegere.”, au declarat reprezentanții companiei pentru Capital.

Anunțul a venit după ce clienții s-au plâns că nu pot utiliza serviciile de telefonie mobilă și nici cele de internet. Clienții operatorului nu au putut efectua apeluri telefonice și nu au putut folosi datele de telefonie mobilă.

„În acest moment, intampinam dificultati in ceea ce priveste utilizarea serviciilor de voce si date in zona ta. Tehnicienii nostri lucreaza deja la remedierea incidentului. Iti multumim pentru intelegere si iti cerem scuze pentru neplacerile create. Roxana – Orange Facebook Team”, conform unui comentariu publicat pe pagina de Facebook a companiei.