În ultimul live pe care acesta l-a susținut pe paginile lui de facebook și instagram a fost întrebat dacă se va mai uita la Exatlon 3 și dacă va mai colabora cu Kanal D pentru următorul sezon. Andronic a explicat că el nu deține un televizor și că prima ediție a show-ului a urmărit-o pe computer. El a precizat că nu intenționează să mai urmărească și cea de-a treia ediție din cauza nedreptății care i s-a comis. „Voi urmări probabil doar primul episod să văd concurenții”, a spus sportivul.

Războinicul a recunoscut că oficialii postului turc au încercat de mai multe ori să reia legătura cu el și chiar i-au propus să participe în sezonul 3 al Exatlon ca antrenor. Dezamăgit că în concurs nu i s-a dat nicio șansă la premiu, Alin Andronic a refuzat să mai colaboreze cu Kanal D. A refuzat toate invitațiile la emisiunea Fan Arena și nu a acceptat nici să apară în viitorul show.

Oficialii Kanal D sunt conștienți de potențialul enorm al fostului concurent și încearcă să-l readucă în proiect. Războinicul a reușit să adune sute de mii de oameni în fața calculatoarelor pentru a-i urmări live-urile, ceea ce, de exemplu, cei de la Wowbiz nu au reușit, în ciuda faptului că au în posesie o pagină de peste 2 milioane de likes și un canal de televiziune în spate.

Așadar, în acest moment, Kanal D face eforturi de a-l convinge pe Andronic să revină asupra deciziei, dar acesta refuză în continuare dialogul. Reamintim că Beatrice Olaru a câștigat cea de-a doua ediție a Exatlon într-o manieră nedreaptă. Sute de mii de fani s-au revoltat și au reproșat postului turc că a tras sfori pentru a impune ca o femei să câștige marele premiu și nu i-au lăsat nicio șansă adversarului ei, care a concurat pe semnătură.