Ștefan Rădoi are o experiență de peste 14 ani în domeniul telecomunicațiilor și a lucrat anterior în companii precum Germanos, Gersim, Ultra Pro Computers și altele, ocupând poziții în achiziții, vânzări și management. În cadrul Evolio, Ștefan Rădoi va coordona activitatea de vânzări și are ca principal obiectivcreșterea cifrei de afaceri în principal princonsolidarea relației cu actualii parteneri din retail dar și prin extinderea numărului de parteneri ai companiei și a prezenței produselor companiei în ofertele celor mai importanți distribuitori GSM.

”Ne dorim ca numirea lui Ștefan Radoi la conducerea departamentului de vânzărisă aducă o nouă perspectivă asupra politicii comerciale a companiei și să contribuie la extinderea prezenței produselor Evolio pe piață. Anul acesta ne vom concentra mai mult pe segmentul smartphone iar experiența lui Ștefan în acest domeniu este de un real folos,” a spus Liviu Nistoran, Președintele Evolio.

”Am acceptat cu deosebit interes această provocare, focusul nostru în 2015 va fi consolidarea parteneriatelor actuale, colaborarea directă cu toți partenerii interesați de comercializarea produselor Evolio, vânzarea directă către companii(B2B), cât și dezvoltarea liniei de business, cu perspective importante de creștere,” a spusȘtefan Rădoi, director vânzări Evolio.

Brand-ul Evolio a fost lansat de către Televoice Grup în 2007. În acest interval oferta Evolio s-a extins de la sisteme de navigație GPS, la tablete, eReadere, smartphones și alte echipamente multimedia. Anul acesta compania se va concentra pe extinderea gamei de smartphone-uri și lansarea de dispozitive dedicate unor anumite categorii de utilizatori.