Cea de-a VII-a ediție a evenimentului anual de business și tehnologie al Microsoft România va avea loc pe 19 noiembrie, la București. Acesta va reuni experți și lideri de success ai regiunii pentru o conversație despre transformarea digitală și impactul pe care aceasta o are asupra piețelor, organizațiilor și societății în general.

Cunoscut publicului larg drept Microsoft Business Summit, anul acesta, evenimentul preia o identitate nouă, emblematică pentru companie, stabilită în urma eforturilor de aliniere la o strategie comună la nivel global.

Microsoft Envison Forum devine o oportunitate pentru liderii comunității de afaceri de a purta o conversație despre schimbările care redefinesc fundamental modul în care organizațiile se poziționează și se dezvoltă într-o lume definită de hiper-conectivitate, automatizare și progresul inteligenței artificiale.

„Ne aflăm într-un punct de inflexiune al evoluției tehnologice – unul în care sunt definite bazele pe care societatea viitorului se va dezvolta. Transformarea digitală e modul în care companiile pot crește alături de ea, pentru a nu se regăsi, în deceniul ce urmează, incapabile de a înțelege și răspunde provocărilor unei lumi eterogene. E un moment care cere organizațiilor pe lângă viziune, strategie și execuție, o notă de curaj, imaginație și apetit pentru o dezvoltare continuă a aptitudinilor.”, a declarat Violeta Luca, General Manager, Microsoft România.

Pe scena Microsoft Envision Forum va urca Gerd Leonhard, cunoscutul futurist, autor și speaker, a cărui activitate se concentrează pe tendințele și perspectivele despre viitorul tehnologiei și cel al umanității. Gerd Leonhard are un parcurs profesional remarcabil, fiind considerat unul dintre principalele voci la nivel mondial pe teme de evoluție prin tehnologie, tradusă în inteligență artificială, leadership în inovație sau economia conectată.

Evenimentul va adresa industrii diverse precum comerț, servicii financiare, sănătate sau telecomunicații, în care adopția tehnologiei redefinește atât produsul sau serviciul, cât și relația cu piețele respective. Pe lângă viziune, vor fi prezentate soluții concrete pentru cele mai întâlnite provocări din aria transformării digitale, numitorul comun fiind digitalizarea și nevoia de a îmbrățișa inovația tehnologică în dinamica mediului de afaceri.

Microsoft Envision Forum va avea loc în incinta Face Club, Piața Presei Libere 3-5. Agenda completă a evenimentului precum și formularul de înregistrare sunt disponibile la adresa https://www.microsoft.com/ro-ro/envisionforum.