Schimb dur de replici între doi din pincipalii locotenenți ai Vioricăi Dăncilă, după ședința CEx a PSD de marți. Eugen Teodorovici a avut o ieșire extrem de nervoasă la adresa lui Mihai Fifor, în urma unei declarații a celui din urmă.

Astfel, Eugen Teodorovici, fost președinte executiv al PSD, deranjat că Fifor a declarat despre el că și-ar fi dat demisia, a ieșit din biroul în care se afla, să îl caute pe fostul secretar general al partidului.

”Unde e șobolanul ală?”, întreba pe holurile partidului, Eugen Teodorovici, în timp ce umbla după Fifor. Cei doi se aflau în birouri diferite în momentul în care Mihai Fifor a intrat în direct la o televiziune unde a declarat că Eugen Teodorovici și-ar fi dat demisia în ședința CEx. Când a auzit declarația făcută de colegul său, Teodorovici a luat foc, arată digi24.ro.

A ieșit din biroul său și s-a dus să îl caute pe Mihai Fifor. ”Unde e? Șobolanul partidului. A zis că eu mi-am dat demisia. Minte!”, exclama Teodorovici pe holurile sediului din Kiseleff. Pe hol era și Viorica Dăncilă, care a încercat să îl calmeze pe Teodorovici. ”Haide, Eugen, vino în birou”, i-a spus aceasta.

Ulterior, Eugen Teodorovici a intrat în birou peste Mihai Fifor cu care a avut un schimb de replici, chiar în momentul în care Fifor făcea declarații prin telefon la o televiziune.

Teodorovici susține că nu și-a dat demisia din funcția de președinte executiv, însă și-a pierdut funcția odată cu dizolvarea Biroului Permanent Național, după demisia Vioricăi Dăncilă.