• Pentru că mai mult ca oricând, mediul de business e dominat de incertitudine iar, managerii și antreprenorii trebuie să se concentreze pe operațiunile pe curente, pe regândirea și repoziționarea rapidă a activității, fără să piardă din vedere misiunea, viziunea și să își dea toate șansele să inoveze. Vasile Alecsandru Strat, decanul Bucharest Business School (BBS).

  • Pentru că perioadele de schimbări accelerate sunt foarte propice reinventării și proiectelor ambițioase, iar un program de „executive education” este un astfel de proiect ambițios și valoros, deschizător de noi posibilități – Dan Stefan, Managing Partner Autonom și profesor în cadrul Executive MBA Româno-Canadian

  • Pentru că educația continuă iți susține dezvoltarea competențelor perene, aplicabile în viața personală și profesională. Investiția într-un program MBA se concretizează prin schimburile de experiențe academice și practice cu profesioniști din diverse medii și industrii, prin cultivarea curiozității și a spiritului antreprenorial. Aici aprofundezi și reinventezi situații și soluții, dezvolti competente aplicabile oriunde, atât de utile acum, când schimbările se produc într-un ritm accelerat. Adela Jansen membru în Boardul CCIFER și profesor în cadrul Professional INDE MBA Româno-Francez

  • Pentru că oricând cea mai bună investiție este educația, iar programul Executive MBA Româno-Canadian este o confirmare. Atunci când iți dorești mai mult decât un job, acesta este resursa potrivită pentru teoria și practica administrării afacerilor și reprezintă un cadru adecvat pentru dezvoltarea abilităților antreprenoriale, dar și pentru exersarea leadership-ului bazat pe valori. Daniel Gross, Manager General REWE Romanian și absolvent al Executive MBA Româno-Canadian.

Noi, la Bucharest Business School (BBS) îți propunem oportunitatea să începi chiar acum procesul educațional transformațional și suntem disponibili să îți oferim toate detaliile. Procesul de înscriere este încă deschis și te așteptăm în programul Executive MBA Româno-Canadian și în programul Professional INDE MBA Româno-Francez, primele programe MBA înființate în România, care au și cele mai numeroase comunități de absolvenți pe plan național.

Material realizat cu sprijinul ASE-Master in Business Administration”